FacebookTwitterLinkedIn

Managerii și antreprenorii români și străini care vor aplica până la data de 31 martie beneficiază de early bird discount de 5% din valoarea totală a taxei de școlarizare. Cursurile EMBA Bucharest vor începe în data de 6 noiembrie 2019.

Prezent pe piața românească din 2006, Executive MBA Bucharest se plasează în top 3 al celor mai apreciate programe de educație executivă din țară și este singurul care beneficiază de tripla acreditare – EQUIS, AMBA și AACSB. Pe plan local, acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 și 2015. Pe plan internațional, programul din Viena se regăsește în top 50 programe EMBA.

„Pentru a avea succes în mediul de afaceri global, extrem de competitiv și dinamic al zilelor noastre, executivii trebuie să-și actualizeze în permanență cunoștințele, abilitățile și perspectivele. Executive MBA Bucharest a fost proiectat exact pentru acest scop. Programul oferă studenților un mediu educațional competitiv și multicultural în care aceștia pot dobândi cunoștinte aprofundate în toate ariile de business de interes, în același timp accentul fiind pus pe dezvoltarea competențelor necesare pentru adaptarea la tendințele, tehnologiile emergente și atingerea potențialului de lider în afaceri. Îndemnăm managerii și antreprenorii să afle mai multe despre avantajele pe care acest program unic le are de oferit și să ne aleagă ca partener educațional”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

EMBA Bucharest este printre puținele cursuri de educație executivă a căror structură este axată în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate și tehnica de curs care încurajează interacțiunea între studenti și alumni, prin organizarea de guest lectures.

Anul trecut, 28 de manageri și antreprenori români și străini s-au înscris în program, dintre care 45% au fost femei, devansând media de 35% înregistrată în ultimii ani. Studenții au provenit din domenii de activitate variate, de la IT și telecomunicatii (aproape 30%), inginerie și construcții, la comerț, bănci sau industria farmaceutică, avand o experiență profesională medie de 15 ani și o experiență managerială medie de peste 7 ani.

În ultimii 13 ani, peste 315 de manageri și antreprenori au urmat cursurile Executive MBA Bucharest, iar 68% dintre aceștia au realizat progrese solide în carieră după absolvire. Programul se adresează managerilor cu o experiență de minim 5 ani și care au înregistrat un progres solid în carieră. Acesta include 14 module, desfășurate pe parcursul a 18 luni, în regim part-time, oferind cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională.