Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Au început înscrierile pentru târgul V FOR VINTAGE #19

Au început înscrierile pentru ediția cu numarul 19 a târgului de design contemporan și cultură vintage V for Vintage, ediție care va avea loc pe 11 și 12 noiembrie, la Grand Hotel du Boulevard. Înscrierile durează până pe 15 octombrie și se adresează tuturor celor care dețin un brand de design vestimentar, design de bijuterie, design de accesorii, design de obiect, vintage autentic.
V for Vintage #18

V for Vintage este platforma conectată la piața de design contemporan care continuă tradițiile și îi susține pe cei la început de drum. La fiecare ediție studenții expun colecții dedicate și instalații în secțiunea Future Design, un spațiu dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara.

Înregistrarea aplicației la V for Vintage #19 se face prin completarea formularului de pe site și pe baza unui portofoliu de minim 10 piese create conform temei ediției: Venus as a boy.  

Tema V for Vintage #19 propune reinventarea femeii moderne prin filtrul modei masculine, readaptarea siluetei dincolo de menirea inițială, depășirea liniei deja fine dintre stilul ei și al lui. Problemele legate de alegerea pieselor în funcție de gen sunt complet anihilate — în acest sezon, orice este permis. Canoanele de frumusețe se extind, iar standardele sociale se dispersează, lăsând frâu liber imaginației și creativității.

Criteriile de selecție ale portofoliilor din sectiunea de design contemporan sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziune. Selecția portofoliilor se face dupa încheierea perioadei de înscriere de către un juriu cu expertiză.

Formularul de înscriere este disponibil pe www.vforvintage.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii