FacebookTwitterLinkedIn

Prin intermediul acestei competiții, companiile românești își vor măsura forțele alături de companii din Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

“Companiile private, inclusiv cele din domeniul tehnologic, reprezintă un factor esențial pentru o economie sănătoasă. Am urmărit companiile Fast 50 pe parcursul diverselor lor etape de dezvoltare și succesul lor este un motiv de bucurie”, a spus Alina Mirea, Partener și coordonator local al programului Deloitte România.

Citește și: Deloitte: Automobile Dacia, primul loc între firmele din România aflate în topul companiilor din regiune

Înregistrarea online și alte informații privind criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe site-ul regional Technology Fast 50, la adresa www.deloitte.com/fast50ce. Candidații eligibili vor fi incluși automat în competiția europeană Deloitte EMEA Technology Fast 500.

În 2016, patru companii românești au fost prezente în clasamentul Fast 50 și o companie a fost inclusă în clasamentul Big 5. Înregistrările se închid pe 31 iulie 2017, iar clasamentul va fi anunțat în octombrie 2017.