Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediție de cursuri Naked PR

Din 31 martie, începe noua sesiune de ateliere Naked PR, primul proiect educațional de PR specializat pe modă, business, film, lux sau politică. Ca noutate a celei de-a doua ediții, a apărut și un modul dedicat profesiei de Buyer de modă.
Mirela_Bucovicean.jpg

Din 31 martie, timp de 7 săptămâni, aspiranții la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury şi Politică vor avea ocazia să învețe tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalități cu expertiză şi cariere de succes în aceste domenii:  Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur şi Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) şi Angi Dumitrescu (Buying).

La fiecare întâlnire, cursanții Naked PR vor avea ocazia să cunoască și diferite personaje cu notorietate în domeniile pe care le studiază, de la designeri de modă până la manageri cunoscuți, actori, regizori sau persoane publice.

,,În afară de cursurile clasice, din şcolile de profil, profesioniştii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzişuri (fără PR) a industriei”, crede Adelina Bortan, fondator Naked PR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii