Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Au fost stabilite normele de desfășurare a evenimentelor organizate de 1 Decembrie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a stabilit condițiile în care se vor putea desfășura manifestările de Ziua Națională, cu limitare a numărului de participanți doar în zonele oficiale, unde accesul va fi permis, de asemenea, doar celor vaccinați sau trecuți recent prin boală, informează Radio România Actualități.
armata-romana.jpg

Accesul cetățenilor la ceremonii nu va fi limitat, trebuie respectate, însă, regulile generale de prevenție: purtarea măștii de protecție și distanța între participanți.

Hotărârea adoptată de CNSU, care trebuie validată și de guvern, mai permite și reluarea unor activități care au fost total interzise în perioada de vârf a valului 4 al pandemiei.

Publicul ar putea asista, din nou, la competiții sportive, în spații închise sau deschise, de asemenea, la spectacole, concerte și festivaluri în aer liber, la o capacitate maximă de 30% din spațiile în care acestea se desfășoară și cu condiția ca participanții să aibă schema completă de vaccinare anti-COVID-19 încheiată de cel puțin zece zile sau să fie trecut prin boală în ultimele șase luni.

La concerte, de exemplu, limita de participare este de 1.000 de persoane, iar organizatorii trebuie să asigure o suprafață de cel puțin patru metri pătrați de participant, notează RRA.
Cursurile și conferințele se pot relua cu aceeași limitare de 30% din capacitate și cu cel mult 150 de participanți vaccinați sau trecuți prin boală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii