Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Au fost ridicate măsurile de carantină din Bragadiru și Chiajna, din județul Ilfov 

Măsurile de carantină au fost ridicate vineri seara, de la ora 22.00, în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, județul Ilfov.   
coronavirus closed lockdown pandemie covid

Potrivit Prefecturii Ilfov, măsurile de carantină din oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, județul Ilfov, au fost ridicate. 

În urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, judeţul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru şi comună Chiajna, judeţul Ilfov, începând cu data de 08.01.2021, ora 22.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Ilfov. 

Autorităţile anunţă că în cele două localităţi întră în vigoare prevederile unei decizii a CJSU Ilfov, de la începutul anului, pentru întregul judeţ. Conform acesteia, sunt interzise activitatea cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc şi a activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, scrie Mediafax.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii