Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Au fost recepționate primele 15 izolete produse în România

Primul lot de 15 de izolete de concepţie şi producţie românească a fost recepţionat vineri, la sediul operatorului economic S.C. STIMPEX S.A, în prezenţa primului ministru al României, Ludovic Orban, ministrului Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă şi a ministrului Economiei, Virgil Popescu, informează News.ro.
Logo_Ministerul_Apararii_Nationale

Ministerul Apărării Naţionale a anunțat vineri că dispozitivele medicale recepţionate de Departamentul pentru armamente şi Direcţia medicală a MApN sunt produse în serie după un proiect de cercetare militară – „Sistem de evacuare a personalului contaminat cu agenţi biologici – BIOEVAC”, dezvoltat de cercetători ştiinţifici militari specializaţi în proiecte în domeniul CBRN (ameninţări de tip chimic, biologic, radiologic şi nuclear).

Prima comandă a MApN se ridică la un număr de aproximativ 100 de izolete, care vor fi distribuite, prin Direcţia medicală, sistemului medical naţional.

Producţia de izolete va continua şi după onorarea primei comenzi, pentru a răspunde cerinţei în creştere pentru aceste dispozitive medicale.

Recepţia primului lot de 15 izolete s-a făcut, vineri, în prezenţa primului ministru al României, Ludovic Orban, ministrului Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi a ministrului Economiei, Virgil Popescu, notează News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii