Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Au demarat procedurile de rebranding: Dolce Sport va deveni Telekom Sport

Televiziunea Dolce Sport va deveni Telekom Sport, demarând procedurile legale pentru aprobarea procesului de rebranding, a anunţat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport, care a afirmat că, la 7 ani de la intrarea Dolce Sport pe piaţa TV din România, s-a considerat că „este timpul unei transformări strategice”, informează NEWS.RO.
Telekom

Vlad Enăchescu: „În urmă cu 7 ani, Dolce Sport a intrat pe piaţa TV din România cu dorinţa de a deveni televiziunea care oferă cele mai importante competiţii sportive. Şi am reuşit sa facem asta. Din 2010, Dolce Sport a oferit live telespectatorilor cele mai importante competiţii sportive ale lumii şi un suport editorial cu ştiri şi producţii proprii bine documentate, susţinute de o echipă de calitate. Acum credem că e timpul unei transformări strategice, care să ne aducă acolo unde ne este locul, sub identitatea Telekom”.

Dolce Sport, televiziunea deţinută de Telekom România, a demarat procedurile legale de aprobare a procesului de rebranding, care va implica o nouă identitate vizuală.

În luna iulie a.c., Dolce Sport a avut o audiență medie de 11.000 de telespectatori pe minut (toată ziua) la nivel național, conform măsurătorilor Kantar Media, ocupând locul 44 din 60 de televiziuni în topul general de audiență.

În urban, Dolce Sport a avut o medie de doar 4.000 de persoane pe minut (toată ziua).

Programele Dolce Sport 2, extensia de canal de la Dolce Sport, au fost urmărite în medie de 2.000 de persoane pe național, respectiv 1.000 de telespectatori în urban (toată ziua), ocupând ultimul loc în topuri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii