Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Atu Tech, investiție de 300.000 de euro în platforma din spatele site-ului

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața de sisteme de securitate din România, Atu Tech (a2t.ro) anunță investiții în valoare de 300.000 de euro în simplificarea platformei din spatele site-ului.
poza-mare

Potrivit reprezentanților companiei, motivul care stă la baza acestei investiții este acela de a realiza o navigare mai facilă și mai rapidă, simplificându-se totodată și ceea ce înseamnă procesul de achiziție.

„Toate serviciile pe care le oferim clienților noștri sunt acum mult mai ușor de accesat, procedurile sunt simplificate, astfel încât orice situație este rezolvată eficient și într-un timp cât mai scurt pentru clienți. Dacă, în trecut, accesul la suportul tehnic sau la serviciul de reparare de produse se făcea prin telefon, acum, clienții le pot accesa prin formulare simple și scurte, fără a suna în call center”, a explicat Sorin Felea, director Atu Tech, menționând că și procedurile interne au fost simplificate și generează deja economii de timp pentru livrarea mai rapidă a comenzilor și rezolvarea mai eficientă a cererilor clienților.

Căutarea produselor pe noua platformă are la bază o tehnologie de ultimă generație, foarte rapidă și scalabilă, care, în timp, învață să ofere și rezultate similare, pe lângă produsul căutat de client, susțin reprezentanții magazinului online.

Totodată, compania a realizat și o versiune nouă de mobil a site-ului care se comportă asemenea unei aplicații mobile.

„În prezent, cel mai mare volum de trafic vine de pe dispozitive mobile (66%), însă achiziția propriu-zisă de pe mobil este realizată în proporție de 36%. Dar deja observăm o creștere a comenzilor plasate de pe dispozitive mobile, deși noua platformă este live de numai câteva săptămâni. Tendința este încurajatoare și ne confirmă că am făcut alegerea corectă în ceea ce privește versiunea de mobil”, a mai precizat Sorin Felea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii