Cautare
, Staff

Telecom |
|

AT&T a primit acordul Comisiei Europene să achiziționeze Time Warner, într-o tranzacție de 85,4 miliarde de dolari. Trump le dă emoții

AT&T a obținut aprobarea din partea Comisiei Europene pentru achiziționarea cu 85,4 miliarde de dolari a Time Warner, numărul doi între operatorii wireless americani, transmite Reuters.
 aboneaza-te
AT&T-Time-Warner-tranzactie

Se estimează că tranzacția se va finaliza până la sfârșitul acestui an.

Era de așteptat ca fuziunea să primească acceptul în Europa, dar încă necesită aprobarea din partea Departamentului de Justiție al Statelor Unite.

Emoții le dă faptul că, în timpul campaniei electorale pentru funcția de președinte al SUA, Donald Trump a spus că se opune fuziunii, iar, în ianuarie, a reconfirmat, pentru Reuters, această poziție, și încă nu a numit un șel al diviziei anticoncurență.

Pentru a bloca tranzacția, Departamentul de Justiție american trebuie să dovedească că fuziunea propusă aduce atingere concurenței.

Ceea ce toată lumea așteaptă (să vadă) este cine va deveni șeful diviziei anticoncurență a Departamentului de Justiție”, a declarat Roger Entner, analist la Recon Analytics.

Nu este de așteptat ca Federal Communications Commission din SUA să analizeze tranzacția, a declarat un purtător de cuvânt al agenției, luna trecută.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii