FacebookTwitterLinkedIn

Complexul rezidențial Atria Urban Resort, dezvoltat de Cityring Development, a vândut 75% din cele 398 de apartamente construite în Faza a 2-a a proiectului imobiliar. Valoarea totală a proiectul rezidențial, amplasat pe Șoseaua Chitiliei și pe o suprafață de 9 hectare, este de 120 de milioane de euro. Structurat pe patru faze de dezvoltare, complexul rezidențial va avea în total 1.400 de apartamente construite până la finalul anului 2024.

Dezvoltatorii pregătesc lansarea lucrărilor la Faza a 3-a a proiectului, având Certificatul de Urbanism obținut pentru următoarele 350 de apartamente.

În prezent, suntem pe punctul de a demara lucrările pentru Faza a 3-a a proiectului și pregătim și Faza a 4-a, așadar continuăm cu viziunea Atria. Fiindcă  Atria Urban Resort s-a bucurat de un succes atât de mare, păstrăm conceptul și îl promovăm precum o marcă înregistrată, pe ideea de ‘resort’ în mijlocul orașului. Vrem, de asemenea, să implementăm ceea ce se numește Place-Making, adică să încurajăm rezidenții să se implice în dezvoltarea și înfrumusețarea spațiului în care trăiesc, oferindu-i o cultură și o identitate proprie Adoptarea unui arbore de către fiecare rezident este un prim pas în acest sens”, a declarat Liria Themo, Marketing Manager al ansamblului rezidenţial Atria Urban Resort.

Complexul rezidențial Atria Urban Resort este construit în baza parteneriatului dintre EVERGENT Investments și Cityring Property, deținut de antreprenorii Liviu și Eugen Lepădatu.