FacebookTwitterLinkedIn

Compania, parte a ATOSS Software AG cu sediul central în München, își va reloca echipa în Vox Technology Park începând cu luna mai.

Prin înțelegerea încheiată cu ATOSS Software, Vox Technology Park a ajuns la peste 7.200 de metri pătrați de birouri închiriați de la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, unul dintre cele mai bune rezultate înregistrate pe segmentul de profil în ultimul an.

”(…) Piața de birouri a fost implicit printre cele mai afectate sectoare, ceea ce face ca rezultatul Vox Technology Park să fie cu atât mai excepțional. Am închiriat peste 7.200 de metri pătrați de birouri de la debutul pandemiei Covid-19, aproximativ 90% din suprafață fiind reprezentată de contracte noi”, a declarat Mark Oancea, Managing Director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului de birouri.

Vox Technology Park are o suprafață totală de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.