FacebookTwitterLinkedIn

Atos va achiziționa Cloudreach, specializată în platforme, aplicații și securitate cloud.

Veniturile Cloudreach, înființată în 2009, sunt estimate la 100 milioane euro în 2021. Compania britanică are birouri în SUA, Canada, Olanda, Germania, Franța, Elveția și India.

Achiziția Cloudreach creează o sinergie puternică în cadrul expertizei deja existente a Atos în cloud, în special în Europa, sporind valoarea achizițiilor noastre anterioare anterioare, precum Syntel, Maven Wave, Edifixio și, recent, VisualBI și AppCentrica. Alături de Cloudreach, Atos va crește și mai mult ca putere multi-cloud, în special prin consolidarea poziției de lider global în oferta de soluții AWS. În plus, cea mai mare regiune a companiei, Atos Europa de Nord, beneficiază acum de plus valoare în dezvoltarea și viteza de livrare a serviciilor digitale pentru clienți, parteneriatul vizând extinderea excelenței Cloudreach și în alte regiuni ale Grupului Atos, precum America de Nord”, a declarat Adrian Gregory, co-CEO interimar al Atos.

Recent, Cloudreach și Amazon Web Services (AWS) au semnat un acord de colaborare pentru accelerarea adoptării cloud-ului la nivel global.

„Suntem încântați să ducem Cloudreach la următorul nivel al misiunii sale, acela de a livra promisiunea cloud și de a genera valoare extraordinară clienților noștri. Parteneriatele noastre cu Amazon, Microsoft și Google vor fi dezvoltate mulțumită achiziției anunțate recent. Atos oferă o platformă globală impresionantă de active tehnologice și o expertiză amplă, ce le permite clienților să-și ducă capabilitățile digitale la o scară și o viteză superioare, oferind, totodată, noi provocări și dezvoltări profesionale pentru echipa noastră” a declarat Brooks Bocherding, CEO Cloudreach.

Atos are  peste 107.000 de angajați și venituri anuale de peste 11 miliarde de euro.