FacebookTwitterLinkedIn

În urma achiziției companiei Xerox IT Outcourcing (ITO), Atos își va tripla volumul operațiunilor pe piața din SUA, aceasta urmând să devină regiunea geografică în care compania desfășoară cele mai multe operațiuni.

De asemenea, Atos va deveni unul dintre principalii furnizori de servicii IT ai Xerox, iar clienții diviziilor Business Process Outsourcing (BPO) și Document Outsourcing din cadrul Xerox vor avea acces la capacitățile IT ale Atos la nivel global.

„Atos este o companie cu care avem o relație de lungă durată, colaborând pentru diferite capacități. Prin vânzarea diviziei ITO către Atos, clienții noștri din toată lumea au acces la o suită extinsă de capabilități IT, care vine în completarea soluțiilor Xerox pentru BPO și Document Outsourcing. Această tranzacție se aliniază strategiei noastre continue de management al portofoliului și ne ajută să ne concentrăm mai bine asupra acelor domenii în care putem livra cea mai mare valoare și expertiză clienților”, a declarat Ursula Burns, Președinte și CEO Xerox.

Atos SE (Societate Europeană) este o companie de servicii în tehnologia informației cu venitul anual în 2013 de 8,6 miliarde euro şi 76.300 angajați în 52 de țări. Compania oferă servicii de consultanță în tehnologie, integrare sisteme şi gestionare infrastructură informatică. Cu o vastă experiență în tehnologie şi cunoaşterea mediului industrial, colaborează cu clienți din următoarele sectoare: Producție, Vânzări, Servicii; Sectorul Public, Sănătate şi Transporturi; Servicii Financiare; Telecomunicații; Media şi Tehnlogie; Energie şi Utilități.