Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Athénée Palace Hilton a fost recunoscut drept lider în domeniul ospitalității la World Travel Awards 2017

Ediția 2017 a World Travel Awards Europe a oferit hotelului Athénée Palace Hilton, pentru al doilea an consecutiv, distincția Romania’s Leading Hotel și i-a decernat, de asemenea, premiul Romania’s Business Leading Hotel, în cadrul celei de-a 24-a ediții a celui mai prestigios program de premiere a industriei de turism.
Athenee Palace Hilton sm

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat punct de reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției.

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor care s-a desfășurat la Sankt Petersburg, Rusia, pe 30 septembrie, în portofoliul Athénée Palace Hilton au ajuns două dintre cele 17 premii câștigate de hotelurile Hilton din Europa, conform voturilor profesioniștilor din domeniul turismului internațional. Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Hilton Hotels & Resorts a fost numit Europe’s Leading Hotel Brand în 2017, consolidându-și în continuare poziția de lider în domeniul ospitalității și reflectând prezența sa în 31 de țări și teritorii din întreaga Europă.

Recunoașterea drept hotelul de top al României atât din punct de vedere al facilităților de agrement, cât și al celor de afaceri subliniază angajamentul Athénée Palace Hilton de a le oferi oaspeților servicii excelente, experiențe memorabile și facilități premium pentru organizarea de evenimente.

„Este o mare onoare să primim recunoașterea World Travel Awards 2017, pentru al doilea an consecutiv. Aceste două premii reflectă dăruirea echipei în a oferi servicii deosebite oaspeților noștri. Le mulțumim tuturor membrilor echipei uimitoare de la Athénée Palace Hilton, care sunt inima ospitalității noastre; fără ei nu am fi fost recunoscuți pentru aceste mari realizări” a precizat Aykut Korkmaz, Directorul General al Athénée Palace Hilton.

Mai multe informații despre câștigătorii și categoriile World Travel Awards 2017 pot fi găsite la: https://www.worldtravelawards.com/winners/2017/europe

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii