Cautare
, Staff

Gastronomie |
|

Athénée Palace Hilton București are un nou chef-bucătar

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt în funcția de Executive Chef al hotelului.
Chef_Tim_Schmidt (1)

Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității. Înainte de a veni la București, el a fost bucătarul executiv al hotelului Hilton Köln din Germania, unde a coordonat atât echipele de bucătari ale hotelului, cât și pe cele de banqueting și de catering. Înainte de a se alătura grupului Hilton în 2015, Chef Schmidt a deținut mai multe funcții în hoteluri și restaurante din Europa, precum ME Hotel London, restaurantul Bleeding Heart din Londra, Hotel Salzburger Hof din Bad Gastein, Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbuhel, sau în hotelurile Kempinski din Hamburg și Moscova.

Schmidt este absolvent al școlii Freie Waldorf Hannover-Maschsee, și-a făcut ucenicia la restaurantul Die Insel din Hannover și în ultimii ani și-a definitivat studiile în Centrul de Pregătire Gastronomică din Koblenz.

„Este o onoare să lucrez într-un hotel reprezentativ pentru București, fiind o provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Sunt convins că împreună cu echipa Athénée Palace Hilton vom oferi servicii culinare de cinci stele cu care ne vom încânta oaspeții”, a spus Tim Schmidt. 

În cadrul Athénée Palace Hilton, Chef Schmidt va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului – Roberto’s, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii