Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Athénée Palace Hilton anunță numirea unui nou Director General

Athénée Palace Hilton București anunță desemnarea lui Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziția de director general la Hilton Baku.
Rainer_Gieringer_Hilton

Rainer Gieringer are o experiență de 25 de ani în industria ospitalității și în cadrul lanțului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City, unde a avut performanțe deosebite. De asemenea, în intervalul de timp petrecut acolo, Gieringer a primit din partea Hilton premiul „Liderul Anului 2014 în Europa”.

Rainer Gieringer revine la București după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcția de manager de operațiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton.

„Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureștiului și să mă alătur unei echipe care își asumă angajamentul de a furniza servicii de înaltă clasă; împreună ne vom asigura că Athénée Palace Hilton continuă să le ofere oaspeților experiențe excepționale. În acest sens vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor și sălilor de conferință, adresându-ne atât oaspeților din afară, cât și pieței locale”, a declarat Gieringer.

„În plus, sunt încântat să mă întorc în București și să observ cum a crescut piața hotelieră locală de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalității și să promovăm Bucureștiul către turiștii din întreaga lume“, a adăugat acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii