Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Atenționare MAE: Greva lucrătorilor în transportul în comun din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Grecia că astăzi, 1 mai, au loc greve ale marinarilor, transportatorilor feroviari și în transportul în comun.
grecia.jpg

Potrivit informărilor MAE, că marinarii și transportatorilor feroviari vor organiza pe data de 1 mai acțiuni greviste de 24 de ore. Lucrătorii din domeniul transportului în comun au anunțat organizarea unei greve de 24 de ore în aceeași zi, cu înregistrarea unor modificări de orare de funcționare.

Ca urmare, transportul în comun se va desfășura după următorul program: autobuzele vor circula de la ora 9:00 la ora 21:00, iar troleibuzele de la ora 8:30 la ora 21:00; cursele trenurilor și metrourilor suburbane vor fi anulate; lucrătorii de la metroul cu traseele din zona urbană, precum și cei de la tramvai vor protesta doar în primele ore ale dimineții, până la ora 9:00.

Persoanele interesate pot obține informații la numărul +30 14511 și de pe site-ulwww.trainose.gr.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internetwww.mae.ro, pentru a obţine informaţii actualizate. Totodată, se reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, inclusiv în Republica Elenă, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii