Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Gastronomie |
|

Atelierul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure – Love Made Chocolate lansează o colecție de Vin & Ciocolată

Atelierul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure lansează o colecție de Vin și Ciocolată sub forma unor asocieri de gusturi și arome, ce pot fi oferite cadou partenerilor de business sau un cadou pentru oricine își dorește o experiență senzorială inedită.  
 aboneaza-te
78492877_2626352390778388_5541055811012263936_n

Iubitorii de experiențe ale gustului își pot alege pachetul dorit dintre cele predefinite, create de atelierul Guilty Pleasure în funcție de aromele sau sortimentele de ciocolată căutate, dar își pot construi și un pachet personalizat de Vin și Ciocolată, împreună cu ciocolatierii Guilty Pleasure.

Pralinele și tabletele de ciocolată Guilty Pleasure – Love Made Chocolate sunt realizate după rețete unice, în diferite forme de ciocolată, cu diferite ingrediente: ganache cu aromă de lavandă și portocală, căpșuni, lămâie, zmeură, busuioc și lămâie, cafea, pastă de alune de pădure sau ciocolată aromatizată cu diverse lichioruri, bucățele crocante de alune, nuci, fructe liofilizate și confiate. Produsele se găsesc la atelier, în magazinul online, precum și în magazine de delicatese, restaurante cu „gourmet corner“ sau în hoteluri de patru și cinci stele. De asemenea, un alt segment de consumatori este reprezentat de zona de corporate, unde se livrează, în general, produse personalizate.

„Un loc aparte începe să aibă ciocolata artizanală: consumatorul care intră pentru prima dată în contact cu noi este interesat să vadă și să simtă diferența față de ciocolata prelucrată industrial. Imediat ce trecem de această etapă, chiar dacă consumatorul nostru nu este un pasionat, el are mari șanse să devină, aflând pas cu pas modul nostru de lucru, ingredientele naturale utilizate, pasiunea pentru savoare și frumos”, a spus Roxana Știrbu – Ciocolatier Artizan.

Colecția de Vin și Ciocolată este creată în colaborare cu o cramă românească pentru a oferi atelierului de ciocolată artizanală Guilty Pleasure versatilitate în asocierea gusturilor, dar și texturilor. În acest an atelierul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure – Love Made Chocolate va organiza și o serie de evenimente de pairing între vin și ciocolată, în care iubitorii de ciocolată și vin le vor degusta împreună.

„Am creat această colecție de Vin și Ciocolată ca o asociere de gusturi și experiențe pentru cei care vor să descopere ciocolata sub un alt aspect, dar mai ales pentru că ciocolata și vinul sunt două produse care se aseamănă foarte mult, de la modul de producție al acestora până la modul în care se degustă produsul. Pentru consumatorii care vor să surprindă un partener de business sau o persoană dragă pot alege un pachet de Vin și Ciocolată, care este mai mult decât un cadou rafinat, este o experiență a gusturilor.”, a spus Roxana Știrbu – Ciocolatier Artizan.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii