Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Atac terorist la Londra

Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat, iar atacatorul a fost împuşcat miercuri, în incidentul armat de la Palatul Westminster din Londra. Premierul britanic Theresa May a fost evacuată de urgenţă din Parlament, informează NEWS.RO.
 aboneaza-te
Terror-attack-london

Un polițist a fost înjunghiat în dreptul uneia dintre intrările în clădirea Parlamentului, iar individul care îl atacase cu un cuțit a fost împușcat. O parte dintre răniţi sunt în stare foate gravă.

Anterior, Poliţia Metropolitană a anunţat că există mai multe victime, dar a refuzat să precizeze numărul. Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat, într-o conferinţă de presă, că incidentul de securitate s-a soldat cu mai multe victime, inclusiv poliţişti şi că ofiţeri suplimentari vor fi desfăşuraţi miercuri pe străzile din capitala Marii Britanii.

În jurul orei locale 14:40, un autoturism Hyunday, de culoare gri, a intrat în zona rezervată pietonilor de pe Podul Westminster și i-a lovit pe trecătorii care i-au ieșit în cale. Șoferul a coborât de la volan și s-a îndreptat în fugă spre intrarea în sediul Legislativului. Polițiștii care păzeau incinta l-au oprit, moment în care bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre oamenii legii. Martorii au declarat că atacatorul a fost împușcat în timp ce se pregătea să atace cu cuțitul încă un polițist.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii