Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

ASUS prezintă modelul ultra compact de 15 inchi, ASUSPRO P3540, combinația perfectă de performanță și mobilitate pentru utilizatorii din segmentul business

ASUSPRO P3540 oferă până la 16 ore de autonomie a bateriei, un set complet de opțiuni de conectivitate și un ecran cu margini foarte subțiri de tip NanoEdge ce permite reducerea semnificativă a volumului și greutății carcasei. Sistemul include o balama cu deschidere completă la 180° pentru partajarea ușoară a conținutului ecranului și o tastatură cu sistem de înclinare automat ErgoLift pentru un nivel suprem de confort în utilizare.  
 aboneaza-te
Overhead view design professionals working at laptops in meeting

ASUSPRO P3540 este echipat cu procesoare Intel® Core™ de Generația 8 și oferă o unitate SSD ultra-rapidă, plus o unitate HDD de capacitate ridicată, oferindu-ți astfel o soluție de stocare ce oferă atât viteze de acces ridicate, cât și suficient spațiu pentru toate fisierele tale. Ecranul extins de 15 inchi, de tip NanoEdge, dispune de margini ultra-subțiri ce fac posibil volumul incredibil de compact al modelului, dar și o greutate redusă pentru mobilitate extinsă.

ASUSPRO P3540 îți oferă autonomie pe durata întregii zile astfel încât să poți realiza mai multe, indiferent unde te-ai afla. Bateria sa de capacitate ridicata, 70Wh, oferă o autonomie de până la 16 ore după o singură încărcare.

ASUSPRO P3540 este echipat cu un set de opțiuni de conectivitate extinse, ce include patru porturi USB și un cititor de carduri SD, plus conexiuni HDMI, LAN si VGA pentru transferuri de date ușoare și opțiuni de conectare foarte versatile ale diferitelor dispozitive periferice.

Confortul tău reprezintă o prioritate de top pentru orice laptop din Seria ASUSPRO, iar P3540 duce aceasta la următorul nivel cu ajutorul balamalei exclusive ErgoLift ce înclină în mod automat tastatura pentru a asigura o poziție de tastare confortabilă. Special conceput pentru a rezista utilizării în medii dificile, modelul permite o rotire completă la 180°, astfel fiind redus efectul forțelor de încărcare asupra balamalei.

Toate laptopurile din seria ASUSPRO beneficiază de o construcție foarte solidă si sunt supuse unei serii de teste de calitate deosebit de exigente, conforme standardelor militare US MIL-STD 810G, precum și testelor interne de calitate ASUS, ce includ teste de verificare a rezistenței la impact – căzături, lovituri, rezistență la lichide sau expunerea la condiții extreme de altitudine, temperatură și umiditate.

Soluția exclusivă ASUS Business Manager îți permite să realizezi cu ușurință copii de siguranță ale datelor (sau să le restaurezi ulterior), să implementezi actualizările automate și să evaluezi starea de sănătate a sistemului. În plus, poți alege și soluția opțională ASUS Control Center, o suită de aplicații de administrare centralizate ce include administrarea la distanță, monitorizarea hardware si software și funcții de optimizare foarte ușor de folosit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii