Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

ASUS lansează sistemul all-in-one, ASUS Vivo AiO M241, ce oferă un realism extraordinar datorită calității superioare a imaginilor, sunetului superb și experienței de divertisment remarcabile

Extraordinar de atrăgător, ASUS Vivo M241 dispune de o margine ultra-subțire, de doar 2mm, oferindu-ți imagini de calitate superioară afișate pe întregul ecran și un raport ecran-carcasă incredibil, de 88%.
 aboneaza-te
V214_1ok

Echipat cu un afișaj Full HD LED de 23.8 inci și soluție audio avansată ASUS SonicMaster cu un sistem de difuzoare bass-reflex ASUS M241 oferă un câmp de vizualizare extins pentru divertisment nelimitat.

Echipat cu procesoare AMD Ryzen ce oferă un nivel ridicat de productivitate, ASUS Vivo M241 oferă performanțe fără efort pentru îndeplinirea foarte rapidă și ușoară a tuturor sarcinilor de utilizare zilnica. ASUS Vivo M241 este soluția perfectă pentru orice sarcină de utilizare de zi cu zi, de la navigarea pe internet la urmărirea de clipuri video sau verificarea mesajelor email.

Sistemul ultra-compact ASUS Vivo M241, remarcabil de subțire și ușor, cu un ecran de tip NanoEdge, oferă unghiuri de vizualizare largi, de 178°, făcându-l soluția perfectă pentru partajarea de fotografii sau clipuri video cu prietenii și familia, indiferent de unghiul din care aceștia urmăresc ecranul. Acoperirea extinsa de 100% a spectrului de culori sRGB și tehnologia exclusivă ASUS Splendid garantează culori deosebit de realiste — indiferent că este vorba despre imaginea unui apus, un cer albastru și clar, sau tonalități subtile ale pielii. Rezoluția sa Full HD este îmbunătățită suplimentar cu ajutorul tehnologiei Video exclusive ASUS Tru2Life, ce are rolul de a optimiza contrastul imaginii și claritatea pentru fiecare pixel din fiecare cadru, pentru a îți permite să te bucuri de jocuri și filme la un nivel extraordinar al detaliilor, cu culori si nivel de contrast extraordinare.

Tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster îi oferă modelului ASUS Vivo M241 o calitate audio mai bună ca niciodată. Pentru a beneficia de un sunet optimizat, soluția exclusivă ASUS AudioWizard oferă cinci moduri selectabile de funcționare ce permit personalizarea mai ușoară a setărilor audio.

ASUS Vivo M241 dispune de un suport integrat simplu, dar foarte elegant, sculptat dintr-o singură bucată de aluminiu. O balama perfect echilibrată menține o poziție fixă a ecranului, permițând, în acelasi timp, înclinarea acestuia pentru a permite să te bucuri de cele mai confortabile unghiuri de vizualizare.

ASUS Vivo M241 dispune de un port de intrare HDMI ce permite redarea de conținut audio și video generat de către orice dispozitiv echipat cu o ieșire HDMI, oferindu-ți o experiență extraordinară de vizualizare pe un ecran de dimensiuni mari, indiferent că folosești un laptop, dispozitiv mobil, consolă pentru jocuri sau chiar un sistem de redare multimedia. De asemenea, acesta mai este echipat cu patru interfețe USB 3.2 Gen 1 pentru conectarea tuturor dispozitivelor tale periferice, precum și de o interfață HDMI pentru conectarea unui afișaj extern suplimentar.

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii