Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Aston Martin reproduce mașina lui James Bond din filmul Goldfinger

Aston Martin a anunțat că va scoate pe piață automobilul DB5 devenit celebru în pelicula Goldfinger din 1964. Mașina va fi livrată fanilor înfocați  în 2020 și va costa 3,5 milioane de dolari.
 aboneaza-te
aston martin

Producătorul britanic de automobile, împreună cu EON Productions, compania care s-a ocupat de filmele 007, va construi 25 de replici Goldfinger DB5, dotate cu tot felul de gadget-uri, printre care o plăcuță de înmatriculare rotativă.

Noul DB5 va fi echipat cu un motor de șase cilindri și va avea 282 de cai putere. Viteza maximă va fi de 148 de km pe oră, iar în 7,1 secunde ajunge de la 0 la 60 de km pe oră.

Considerat multă vreme mașina de top condusă de James Bond, DB5 a fost lansat în 1964 de către actorul Sean Connery. CEO Aston Martin a declarat că sunt foarte mândri de legătura care există între mașinile lor și James Bond.

25 de clienți norocoși își vor îndeplini visul de a deține mașina lui James Bond. Din nefericire, potrivit Aston Martin, noul DB5 nu va putea fi condus în mod legal pe șosele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii