Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Astăzi se deschide cel de-al 30-lea club World Class din București și al 39-lea din România

World Class sărbătorește astăzi deschiderea celui de-al 30-lea club din București și al 39-lea din România. O etapă importantă pentru Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare, un demers al tuturor românilor care își doresc un stil de viață sănătos.
Poza-club_stire_Expo-Park-1-871x400

Noul club de health & fitness se deschide în Expo Park, un campus de birouri cu accesibilitate excelentă, la doar 5 minute de stația de metrou 1 Mai, pe Str. Av. Popisteanu 54a. Locația a fost aleasă strategic pentru a fi mai aproape de mai mulți români care lucrează sau locuiesc în zonă, iar World Class să poată deveni al treilea loc important din viața lor, după casă și muncă.

„Astăzi sărbătorim deschiderea celui de-al 30-lea club World Class la București și al 39-lea în România. Aceasta este o etapă importantă pentru a stabili noi tendințe în domeniu și a dezvolta o comunitate puternică în jurul Mișcării #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare”, a declarat Kent Orrgren CEO World Class România.

Clubul va fi încadrat în categoria Bronz și va acoperi o zonă generoasă de 1.480 de metri pătrați care va include o zonă de antrenament funcțional, studio de aerobic, studio de cycling și clase diversificate de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai recente și mai performante echipamente de fitness și se va bucura de o echipă puternică de instructori specializați și antrenori personali.

Cel de-al 35-lea club al rețelei de health&fitness World Class devine o nouă oportunitate de a fi mai aproape de tot mai mulți români și de a-i atrage către un stil de viață activ și sănătos.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii