Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Educatie |
|

Aspire Academy, cel mai prestigios program pentru viitori lideri și antreprenori din Sud-Estul Europei își deschide aplicațiile

Elevi, studenți și tineri profesioniști de top din țară și din străinătate sunt invitați să aplice începând cu data de 8 Martie, 2018 la ediția anuală a programelor Aspire din cadrul organizației Aspire România.
Aspire_Academy_511

Organizația Aspire România are ca scop descoperirea, dezvoltarea și punerea în contact a viitorilor lideri și antreprenori din Europa de Sud-Est. În cadrul școlii de vară, profesori de la universități renumite precum Harvard, Stanford și Georgetown țin cursuri în engleză pentru tinerii participanți. Alături de ei, în fiecare ediție sunt invitați ca speakeri CEOs, antreprenori și lideri din diverse domenii care își împărtășesc experientele de succes, precum și lecțiile învățate pe parcurs.

Aspire se află la cea de-a 8-a ediție și reunește trei programe în paralel pentru diferite categorii de vârstă: Aspire Academy (12-19 Iulie),  Aspire High School (13-17 Iulie), și Aspire Professional (12-15 Iulie). Programele presupun o serie de prezentări, workshopuri și proiecte de echipă pe subiecte precum leadership, antreprenoriat, public speaking, design thinking sau inteligență emoțională. Profesorii de tradiție de la universități Ivy League vor fi prezenți la programele Aspire și în acest an, la ANA Hotels în Poiana Brașov.

Aspire a fost fondat în anul 2011 de absolvenți de la universități de top din Statele Unite și Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton și Georgetown. Misiunea Aspire este să descopere și să motiveze tineri lideri să își atingă potențialul și să contribuie la dezvoltarea societății.

Procesul de selecție

În jurul Aspire s-a creat o comunitate dinamică de peste 650 de Alumni cu peste 37 de naționalități diferite, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani.  Aceștia organizează evenimente în țări precum Statele Unite, Marea Britanie sau Olanda și beneficiază de o rețea de job-uri și oportunități în România și în străinătate. Multe companii de top decid să recruteze direct prin intermediul organizației.

Procesul de selecție este unul inspirat după modelele internaționale pentru a atrage oameni deosebiți în comunitatea internațională Aspire. Acesta se bazează pe o aplicație care conține CV și eseu motivațional, iar ulterior candidații vor avea un scurt interviu. “Viziunea noastră este să creăm o rețea internațională de tineri lideri de succes, din Europa și alte continente”, au declarat co-președinții organizației.

Elevii, studenții și tinerii profesioniști sunt încurajați să aplice online la adresa www.aspireacademy.ro până la data de 15 Aprilie .

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii