Cautare
, Contributor

Energie |
|

Asociaţia Română pentru Smart City lansează “Ghidul Alegătorului Smart”

"Ghidul Alegătorului Smart", un instrument de orientare adresat cetățenilor, tocmai a fost lansat. Despre ce este vorba?
 aboneaza-te
smartphone

Asociaţia Română pentru Smart City lansează “Ghidul Alegătorului Smart”, un instrument de orientare adresat cetăţenilor care îşi doresc să trăiască într-o comunitate modern dezvoltată, potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei.

Ghidul Alegătorului Smart este creat pentru a înţelege necesitatea proiectelor tip Smart City, a beneficiilor acestora şi pentru a responsabiliza decidenţii locali actuali şi viitori.

Pandemia de COVID-19 a demonstrat neajunsurile pe care le avem în societate şi nevoia de schimbare ce nu mai poate suporta amânare. În calitate de cetăţeni, abordarea noastră cu privire la reprezentanţii locali pe care ni-i vom alege se schimbă. Alegătorul Smart conştientizează importanţa implementării unor soluţii bazate pe tehnologie şi instrumente digitale la nivelul comunităţii sale, întrucât conceptul de Smart City devine din ce în ce mai vocal pentru toţi. Smart City răspunde nevoilor cetăţenilor, deoarece este despre oameni şi despre o viaţă mai bună. Ghidul Alegătorului Smart este un instrument de orientare adresat tuturor cetăţenilor ce îşi doresc mai mult pentru ei înşişi şi pentru comunitatea lor!“, declara Eduard Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City.

Acest ghid oferă idei despre domeniile care trebuie dezvoltate, definiția oraşui ecologic, sustenabil şi durabil și importanța dezvoltării economice, prin educația cetățenilor în mod Smart.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii