FacebookTwitterLinkedIn

Campania Recolamp care se adresează tuturor companiilor și instituțiilor de stat din întreaga țară. La finalul campaniei, câștigătorii vor fi desemnaţi printr-o tragere la sorţi ce va avea loc în data de 29 august 2014. Printre cele 51 de premii ce pot fi câştigate, se află şi o bicicletă. Mai multe detalii privind campania, puteți găsi pe site-ul Asociației – www.recolamp.ro.

“A devenit o tradiţie ca în fiecare an să derulăm campanii tactice pentru a promova în mod creativ în rîndul companiilor importanța colectării selective a echipamentelor de iluminat, în vederea asigurării reciclării lor. Lansarea campaniei este o completare firească a demersurilor derulate până în prezent de către Recolamp în direcţia colectării și reciclării. Pe lângă obiectivele de colectare stabilite, campania îşi propune să crească nivelul de educaţie şi conştientizare în rândul publicului cu privire la beneficiile colectării deşeurilor din echipamente de iluminat”, a declarat Roxana Șunică, directorul de marketing al asociaţiei.

Orice companie din România poate accesa în mod gratuit sistemul dezvoltat de echipa Recolamp. Acestea pot solicita la numărul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666 să le fie ridicate fără niciun cost, deșeurile de becuri și neoane arse colectate. Cantitatea minimă pentru o predare de deșeuri este de 20 de kilograme.