Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România face apel către toți clienții magazinelor din România pentru un consum responsabil: „Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor”

În contextul pandemiei de COVID-19, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) face apel către toți clienții magazinelor din România, și îndeamnă la cumpătare și chibzuință atunci când ieșim la cumpărături. Marii retaileri din România anunță că există cantități și stocuri de produse pentru toată populația.
cumparaturi supermarket

Redăm mai jos, integral, scrisoarea AMRCR:

„Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie. 

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată. 

Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depași această situație.

Dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Va rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați.

Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.

Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor. 

Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acestei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare.”

Printre semnatarii scrisorii se află retaileri precum: Auchan, Cora, Carrefour, Lidl, Kaufland, Mega Image, Profi, Penny, Selgros, Flanco, Dedeman, Ikea, Mobexpert, Decathlon, Hornbach, Metro, Brico Depot, Artima.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii