Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Asociația de Comunicații Electronice din România organizează a III-a convenție la 5-6 octombrie 2015

Asociaţia de Comunicaţii electronice din România (ACeR) a anunțat organizarea celei de-a III-a ediții a Convenției de Comunicații Electronice, care va avea loc în data de 5-6 octombrie 2015, la Hotel Ramada Parc din București, informează Media Expres.
ACeR

Asociația a invitat partenerii din industrie să se alăture în organizarea evenimentului pentru a oferi operatorilor de comunicații un cadru pertinent unei întâlniri de nivel înalt. Evenimentul își propune dezbaterea şi configurarea agendei naţionale privind comunicațiile electronice.

Convenția își propune organizarea unei expoziții, iar programul dezbaterilor include luni, 5 octombrie, o sesiune de prezentări ale distribuitorilor de conținut intitulată „Ce vedem sezonul următor?” și o sesiune dedicată prezentărilor distribuitorilor de tehnologie, intitulată „Tehnologia de vârf și noi oportunități de afaceri”.

Marți, 6 octombrie, evenimentul include o sesiune de prezentări în care sunt invitate autoritățile, „Provocările industriei de telecomunicații” și o altă sesiune dedicată digitalizării terestre.

Printre partenerii și sponsorii evenimentului care au confirmat până la publicarea acestei informații se numără SES, DIVA, Discovery Networks, AXN, Turner și MTG (TV1000, Viasat).

Taxa de participare în afara taxelor incluse în programele de sponsorizare, este de 50 de euro de persoană. Membrii ACER sunt exceptați de la plata taxei de participare.

ACeR este singura organizație ce are în componență membri din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu, telefonie, internet, radio, televiziune prin satelit, televiziune cu emisie terestră, furnizori de echipamente și soluții, companii de telecomunicații.

De la înfințare, activitatea A.C.e.R. a constat în reprezentarea și apărarea intereselor profesionale ale membrilor săi față de instituțiile statului, autoritățile cu competență în activitatea de comunicații electronice, furnizori de programe audiovizuale, furnizori de soluții și echipamente și organisme de gestiune colectivă.

În prima jumătate a acestui an, ACeR a fost inițiatorul poziției comune a industriei de comunicații împotriva planului Guvernului de a institui o taxă pe cablu pentru finanțarea televiziunilor.

Președintele asociației este Adrian Neagru (TV Sud-Est, TVSat 2002) iar director executiv este Alin Petran.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii