Cautare
, Staff

Lideri |
|

Asirom VIG va avea, începând cu 1 iulie, un nou președinte al Directoratului: Cristian Ionescu, care a venit în companie la începutul acestui an

Asirom Vienna Insurance Group, parte a grupului Vienna Insurance Group din 2007, va avea, începând cu 1 iulie 2018, un nou președinte al Directoratului - Cristian Ionescu, care îl înlocuiște pe Juraj Lelkes, căruia i se încheie mandatul la 30 iunie 2018.
Asirom_Cristian-Ionescu

Numirea noului președinte este supusă tuturor aprobărilor legale necesare.

Slovacul Juraj Lelkes are o experiență profesională de peste 27 ani în cadrul VIG, dobândită atât pe plan local, la conducerea companiei de asigurări Kooperativa din Slovacia, cât și pe plan internațional, deținând varii funcții de conducere în cadrul grupului.

În perioada 2014 – 2015, Juraj Lelkes a fost membru și președinte al Consiliului de Supraveghere al Asirom, iar, în august 2015, a preluat conducerea Directoratului Asirom în calitate de președinte.

În cei trei ani de mandat în calitate de Președinte al Directoratului Asirom am avut ocazia să conduc o companie cu tradiție în piața din România, cu angajați dedicați și viziune către progres și inovație. Sunt bucuros că împreună am reușit să consolidăm potențialul Asirom, crescând cota de piață și profitabilitatea companiei”, afirmă Juraj Lelkes.

Cristian Ionescu s-a alăturat conducerii Asirom la începutul acestui an, ca membru al Directoratului. Cu o experiență de peste 17 ani în asigurări și în management, acesta a ocupat funcții de conducere în calitate de Chief Financial Officer și, ulterior, director general adjunct.

Funcția de Președinte al Directoratului Asirom este o responsabilitate și o provocare. Misiunea Asirom este aceea de a dezvolta cele mai bune soluții pentru clienții săi, prin produse și servicii inovative”, spune Cristian Ionescu.

Cu experiență de peste 25 de ani în România, Asirom VIG are o rețea națională de 138 de agenții, 1.900 de agenți activi și peste 300 de parteneri externi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii