Cautare
, Staff

Uncategorized |
|

Asirom VIG: Oferta RCA este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, în urma auditului ASF

Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) a anunțat că, în urma auditului derulat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în perioada 12-30 iunie 2017, a rezultat că oferta de răspundere auto civilă (RCA) a companiei este în deplină conformitate cu legislația în vigoare.
Juraj Lelkes, CEO Asirom

Asirom VIG despre controlul ASF: De la intrarea în vigoare a Ordonanței privind plafonarea RCA am încheiat 82.638 de polițe RCA cu durata de o lună de zile

În urma auditului derulat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în perioada 12-30 iunie 2017, a rezultat că oferta de răspundere auto civilă a Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) este în deplină conformitate cu legislația în vigoare. Asirom VIG, una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, colaborează în mod constant, transparent și responsabil cu autoritățile statului, având ca obiectiv protejarea intereselor clienților săi.

Compania urmează cu strictețe politicile de guvernanță corporativă ale Vienna Insurance Group, care impun un nivel ridicat de transparență și solvabilitate. Asirom VIG are o rată de solvabilitate de 145%, conform Solvency II, ce reflectă stabilitatea și soliditatea companiei în cadrul sistemului de asigurări din România, precum și politica prudențială a VIG”, se scrie într-un comunicat de presă al asiguratorului condus de lituanianul Juraj Lelkes (foto).

Asirom VIG a numit un nou director la Divizia de Subscrieri și Reasigurări: Florin Niculescu

Asirom VIG are o rețea națională de 138 de agenții, 1.900 de agenți activi și peste 300 de parteneri externi. Asiguratorul cu o istorie de peste 25 de ani lucrează la nivel național cu 532 de service-uri auto și 31 de corespondenți pentru daunele produse în afara României.

Profitul brut al grupului VIG în România s-a dublat în primul trimestru, depășind 3 milioane de euro

Asirom VIG a reintrat pe profit după trei ani de pierderi: a obținut un rezultat brut de 3,93 milioane de lei, în 2016

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 190 de ani de experiență în domeniul financiar, prezentă în Austria și în Europa Centrală și de Est.

Prima medie RCA anualizată a scăzut cu 3%, în primul trimestru. Asiguratorii au intrat pentru prima dată pe profit

VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 25 de țări, având peste 24.000 de angajați, fiind listat pe piața austriacă și Bursa de Valori din Praga.

Sub presiunea siguranței

Un an provocator

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii