Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Asirom VIG a numit un nou director la Divizia de Subscrieri și Reasigurări: Florin Niculescu

Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) l-a numit pe Florin Niculescu în funcția de Director al Diviziei de Subscrieri și Reasigurări.
 aboneaza-te
Florin Niculescu

Acesta va coordona o echipă de 23 de oameni.

Florin Niculescu are aproape 20 de ani de experiență în domeniul asigurărilor, fiind considerat unul dintre cei mai buni specialiști în subscrieri din industrie. Anterior, a ocupat funcții de management, atât în România, cât și în străinătate, în companii precum Uniqa Asigurări, Generali Asigurări, AIG Europe și Marsh & McLennan Companies.

Credem că schimbarea vine din interior și luăm în mod constant măsuri pentru a ne perfecționa. Astfel, ne concentrăm pe a avea alături cea mai bună echipă de profesioniști, care să deservească și să vină în întâmpinarea clienților noștri. Ne bucurăm să îl avem alături pe Florin Niculescu, care vine cu o suită importantă de cunoștințe în industrie și o expertiză centrată pe client – calități pe care dorim să le valorificăm la nivelul întregii echipe”, a declarat Juraj Lelkes, CEO al Asirom VIG.

Florin Niculescu a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universității Politehnica din București. În noua funcție, va viza optimizarea portofoliului de asigurări generale al Asirom VIG și creșterea pe toate segmentele non-viață.

Am avut mereu convingerea că succesul procesului de subscriere, pentru toate părțile implicate – clienți, asigurator, intermediari –, necesită o înțelegere profundă a expunerilor la risc și a nevoilor specifice clienților”, a spus Florin Niculescu.

Asirom VIG are o cotă de piață de 11,4%, la sfârșitul anului trecut, fiind a treia companie din piața de asigurări, potrivit datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii