FacebookTwitterLinkedIn

Alte nominalizări sunt Renato Szilagyi, pentru vicepreședinte, și Bodo Herold, drept membru. Szilagyi are o experiență de 18 ani pe piața asigurărilor, din care jumătate la UNITA și restul drept consultant independent.

În perioada următoare, nominalizările așteaptă aprobarea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

„Avem încredere că urmează o perioadă foarte bună pentru noi, o creștere din toate punctele de vedere: calitatea serviciilor, cultura organizațională, cifră de afaceri etc. Am ajuns cu perseverență, curaj și multă muncă până aici, promitem și mai mult pe viitor”, a declarat Hans-Willi Schroiff, președintele Consiliului de Supraveghere (CS) al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

Nominalizările au fost făcute într-o întâlnire a membrilor CS, care a avut ca scop numirea noului directorat al City Insurance. Pe lângă Schroiff, din CS al City Insurance fac parte Max Rossler (vicepreședinte) și Cristian Pascale (membru al CS). Întâlnirea a avut loc miercuri, 27 septembrie, la sediul central din București al societăți.

Înființată în anul 1998, City Insurance a devenit, de curând, liderul pieței de RCA și asigurări generale. Asiguratorul are peste 300 de angajați și 42 agenții în care se desfășoară activitățile atât de subscriere de prime asigurări generale, cât și de instrumentare a dosarelor de daune.