Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

ASF a sancționat-o pe Carmen Adamescu pentru netransmiterea raportului financiar pe 2015 de la Unirea Shopping Center

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis sancționarea președintelui Consiliului de Administrație al Unirea Shopping Center, Carmen Adamescu, pentru netransmiterea raportului anual aferent exercițiului financiar 2015, se arată într-un comunicat de presă al instituției remis, miercuri, scrie Agerpres.

Instituția nu precizează dacă este vorba de un avertisment sau de o sumă.

Prin Decizia ASF nr. 33/12.01.2017, s-a instituit în sarcina Consiliului de Administrație al societății obligația de a întreprinde, în regim de urgență, toate demersurile necesare respectării cerințelor legale de transparență în ceea ce privește transmiterea raportului anual aferent exercițiului financiar 2015, cuprinzând situațiile financiare aprobate de Adunarea Generală a Acționarilor.

Unirea Shopping Center a realizat anul trecut un profit net de 418.200 lei, comparativ cu o pierdere de peste 6,52 milioane lei în 2015, conform datelor postate pe pagina de web a societății.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Bursei de Valori București (BVB), cea mai mare parte a acțiunilor este deținută de The Nova Group Investments România — 74,16%, alții au 15,8% și peste 10% SIF Muntenia.

Acțiunile companiei au crescut de la începutul anului cu 21,22%, iar în ultima lună au coborât cu 7,14%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii