Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

ASF a avut câștig de cauză împotriva City Insurance, Onix Asigurări şi Euroins România

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a câștigat litigii împotriva City Insurance, Onix Asigurări şi Euroins România Asigurare-Reasigurare.  
ASF

“Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată cererea formulată de City Insurance SA, în dosarul 7056/2/2019, în baza căreia societatea de asigurare a solicitat instanţei de judecată să oblige Autoritatea să emită un aviz prin care să admită cererea de compensare a creanţelor Societăţii Asigurarea – Reasigurare Astra SA cu cele ale societăţii City Insurance SA. Totodată, City Insurance SA a solicitat şi anularea avizului emis de Autoritatea de Supraveghere Financiară de respingere a cererii de avizare a compensării creanţelor societăţii de asigurare City Insurance SA cu creanţele societăţii Astra SA”, potrivit unui comunicat al autorităţii, transmite Agerpres.

De asemenea, în dosarul nr. 1374/2/2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de Onix Asigurări şi a luat act de renunţarea la judecată formulată de societate în ce priveşte capătul de cerere având ca obiect pretenţii civile, în acelaşi dosar.

“În dosarul 5090/2/2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca inadmisibilă acţiunea în care societatea Euroins România Asigurare-Reasigurare SA a solicitat suspendarea executării Notificării nr. SA-DSC/3296/14.09.2020, care a stat la baza emiterii Deciziei ASF nr. 1137/28.09.2020 privind sancţionarea cu amendă în cuantum de 1.500.000 lei şi dispunerea de măsuri în sarcina societăţii”, se arată în comunicat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii