Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Asigurări |
|

ASF a autorizat numirea lui Franz Weiler în funcția de președinte al Uniqa Asigurări

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat numirea lui Franz Weiler în calitate de membru-Preşedinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Uniqa Asigurări SA şi la societatea Uniqa Asigurări de Viaţă SA.
Bucharest,,Romania,-,January,21,,2021:,A,Logo,Of,Uniqa

Anterior venirii in Romania și-a desfășurat activitatea timp de 10 ani în companiile UNIQA din Serbia și Croatia: doi ani în Croația, opt ani în Serbia, dintre care un an și jumătate în poziția de CEO. Franz Weiler are studii in contabilitate și finanțe, vorbește 4 limbi de circulație internațională și cunoaște foarte bine industria asigurărilor, prin prisma bogatei sale experiențe în domeniu de peste trei decenii.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii