Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Bani și Investiţii |
|

Ary Naïm a preluat funcția de Manager Regional CEE în cadrul IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale

Ary Naïm a preluat funcția de Manager Regional pentru Europa Centrală și de Sud-Est în cadrul IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale. Acesta va coordona operaţiunile din Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, România, Serbia și Slovenia.  
Ary Naim

Ary Naïm a preluat funcția de la dl. Thomas Lubeck, care a fost recent numit manager pentru servicii de consultanță pentru PPP în regiunea Asia-Pacific, cu sediul la Singapore.

În plus, Ary Naïm lucrează la IFC de 17 ani. S-a alăturat echipei IFC în 2003 în Maroc, mai întâi ca specialist în finanțare, apoi s-a relocat la Washington în 2005 în cadrul Grupului de Instituții Financiare al IFC, unde a contribuit activ la conducerea strategică a IFC pentru servicii bancare și de leasing oferite IMM-urilor. Ary Naïm este inginer informatician, cu un masterat în inteligență artificială.

„Pe măsură ce încep să iasă treptat din actuala criză cauzată de pandemia de COVID-19, cu finanțele publice supuse unor constrângeri severe, țările lumii trebuie să-și repornească economiile și să înceapă din nou să creeze locuri de muncă. Niciodată nu a fost atât de important și de urgent ca acum să atragem investiții private noi”, a declarat Ary Naïm.

În ianuarie 2020, portofoliul de investiții angajate de IFC în Europa Centrală și de Sud-Estera de 2,6 miliarde de dolari în mai multe sectoare, inclusiv piețe financiare, infrastructură, TIC, producție, servicii și învăţământ. Această cifră include și suma de 575 milioane de dolari mobilizată de la diverse instituţii partenere.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii