Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Arval România, afaceri de 37 mil.euro în 2015

Arval România, compania specializată în leasing auto cu servicii incluse, a înregistrat o creștere de 12% a cifrei de afaceri în 2015 față de anul precedent, până la 37 mil. euro.
auto

O parte relevantă din acest rezultat este atribuită portofoliului brandului, întrucât 75% dintre contracte au venit de la clienții existenți, care au ales să reînnoiască ciclurile operaționale.

Autonom Rent a Car a preluat compania Vehicle Management Systems

„2015 a fost un an plin de provocări pentru Arval România și suntem fericiți să anunțăm că s-a încheiat mai bine decât previzionasem. Cu o cotă de piață de aproape 17%, suntem încrezători că, punând nevoile clienților noștri și ale utilizatorilor finali în vârful listei noastre de priorități, am reușit să creăm o strategie câștigătoare, care livrează ROI relevant și confirmă valoarea brandului”, afirmă Dan Boiangiu, general manager Arval România.

Schimbări în managementul companiei BNP Paribas Cardif România

De asemenea, flota în administrare a companiei a crescut cu 15% comparativ cu perioada anterioară, trecând de la 6.659 la 7.658 de vehicule.

Pentru 2016, grupul vizează o creștere a flotei în administrare de până la 8.400 vehicule și planifică extinderea gamei de servicii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii