FacebookTwitterLinkedIn

IMPLICAREA ANGAJATORULUI. Găsirea unui echilibru perfect între carieră și familie rămâne o provocare, indiferent de industrie. Am observat că această căutare este influențată de schimbarea priorităților și este declanșată de factori precum vârsta, aspirațiile materiale, condițiile de muncă și adaptarea la evoluția tehnologiei.

La Blue Air, provocarea aceasta este chiar mai mare, întrucât avem angajați de vârste, specializări, experiențe și culturi diferite. Avem de la piloți și însoțitori de bord, la echipe tehnice, agenți de ticketing și specialiști în Marketing, HR sau Customer Care, atât în România, cât și în Italia, Cipru sau Marea Britanie.

În aceste condiții, flexibilitatea managementului este indispensabilă. La fel și menținerea motivației echipei. Încercăm, de fiecare dată unde se poate, un program de lucru flexibil.

Iar flexibilitatea noastră merge până la a sprijini un angajat care dorește să se transfere într-o altă țară în care avem baze (Italia, Cipru sau UK). Încurajăm dezvoltarea continuă și promovăm pe poziții din interiorul companiei, pentru a-i face pe angajați să se simtă productivi și împliniți.

Fiecare angajat știe că ușa mea și a managerilor de echipă este mereu deschisă, iar opiniile, recomandările sale sunt ascultate. Orice manager ar trebui să-si prețuiască angajații și să îi învestească cu încredere, pentru că echipa este adevărata sursă a succesului.

ECHILIBRU. Tocmai pentru că înțelegem importanța pentru work/life balance, ne dezvoltăm și adaptăm gama de beneficii oferite: bilete de avion la prețuri foarte reduse, asigurare de viață, bonuri de masă direct pe card, reduceri la zeci de furnizor de servicii (medicale, sport, înfrumusețare, modă, cultură, telecom, hobby, cadouri, turism, training-uri, activități pentru copii și părinți). Sunt mândru că din echipă fac parte angajați veniți de la începutul Blue Air, din decembrie 2004, iar atașamentul lor față de companie este și o confirmare a faptului că au găsit aici răspuns și sprijin la nevoile lor, în diferitele etape personale și profesionale prin care au trecut.

CĂRȚI PE LISTA SCURTĂ. În principal cărți de istorie – a României și a lumii.

CĂRȚI ESENȚIALE. 

Delivering happiness – Tony Hsieh

Hard Landing – Thomas Pretzinger

Getting Things Done – David Allen

The Lean Startup – Eric Ries

Teoria Sentimentelor Morale – Adam Smith