Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Work Life Balance – Dragoș Anastasiu (președintele grupului Eurolines): „Oamenii își doresc mereu un echilibru între viața personală și cea profesională, însă prioritățile sunt diferite în funcție de vârstă, tip de activitate și tipul de proiecte în care sunt implicați”

„Forbes România” i-a invitat pe antreprenorii și managerii din România să răspundă unor întrebări despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională.
059 special Dragos Anastasiu

IMPLICAREA ANGAJATORULUI. Un angajator trebuie să își încurajeze oamenii din echipă să ducă o viață echilibrată. O poate face prin programe dedicate și prin acțiuni punctuale, în așa fel încât să existe o preocupare continuă pentru acest lucru. Oamenii își doresc mereu un echilibru între viața personală și cea profesională, însă prioritățile sunt diferite în funcție de vârstă, tip de activitate și tipul de proiecte în care sunt implicați. Rolul nostru este să ne asigurăm că auzim ce își dorește fiecare coleg și să îl ajutăm să atingă și să mențină lucrurile în echilibru. Nu este posibil mereu, iar atunci când se poate, acționăm pentru a restabili starea aceasta.

 

ECHILIBRU. Program de lucru flexibil, sunt posturi din care oamenii pot lucra remote, pot opta să schimbe postul în cadrul organizației sau pot migra către o altă companie din Grup, dacă prioritățile personale recomandă o schimbare.

 

CĂRȚI PE LISTA SCURTĂ. Titlurile de business primează. Am mai multe cărți care își așteaptă rândul, titluri semnate de Seth Godin și Simon Sinek, plus biografia lui Da Vinci.

 

CĂRȚI ESENȚIALE. 

„Cultura Serviciilor Superioare” – Ron Kaufman

„Antreprenoriat” – Marius Ghenea

„Outward Mindset” – Institutul Arbinger

„Cine mi-a luat cașcavalul?” – Spencer Johnson

„Lider fără funcție ”– Robin Sharma.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii