Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Work Life Balance – Cătălin Drăguleanu (Country Manager Ariston Thermo România): „Am constatat că, de-a lungul timpului, s-a schimbat radical abordarea față de echilibrul între viața personală și profesională”

„Forbes România” i-a invitat pe antreprenorii și managerii din România să răspundă unor întrebări despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională.
066 special Catalin Draguleanu

IMPLICAREA ANGAJATORULUI. Am constatat că, de-a lungul timpului, s-a schimbat radical abordarea față de echilibrul între viața personală și profesională, astfel că angajatorul nu doar că poate, ci trebuie să acorde o importanță crescută acestui aspect. Trebuie să luăm în considerare, de asemenea, că de cele mai multe ori petrecem mai mult timp la birou decât acasă. Așadar, pentru a avea o echipă eficientă și motivată, pentru a-și păstra alături oamenii de valoare, respectiv a construi rezultate bune, angajatorul trebuie să le asigure colegilor săi, pe lângă o atmosferă propice la locul de muncă, și respectul față de viața lor personală.

 

ECHILIBRU. Consider că în cadrul companiei noastre primează o atmosferă de lucru plăcută, care ne ajută să creștem împreună, ca o echipă sudată, și să obținem rezultate bune. Totodată, deschiderea și înțelegerea față de viața personală a fiecăruia se reflectă în cultura noastră organizațională ce presupune, printre altele, un program flexibil.

 

CĂRȚI PE LISTA SCURTĂ. În prezent citesc Homo Deus de Yuval Noah Harari și Uncommon Service de Frances Frei și Anne Morriss.

 

CĂRȚI ESENȚIALE. Nu aș face referire la o „bibliotecă de afaceri” care, din punctul meu de vedere, se focusează strict pe dezvoltarea business-ului. Mai degrabă aș alege cărți despre dezvoltare personală sau inteligență emoțională, în direcția identificării echilibrului între carieră și viața privată. De asemenea, aș recomanda cărți din domeniul customer service, deoarece cred cu tărie că secretul unui business profitabil constă în angajați fericiți, respectiv clienți fericiți.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii