Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Work Life Balance – Adrian Peake (Managing Director Medicover România): „Sunt multe moduri în care poți oferi acest echilibru, pornind de la măsuri simple”

„Forbes România” i-a invitat pe antreprenorii și managerii din România să răspundă unor întrebări despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională.
Marius Chitu Pictures

IMPLICAREA ANGAJATORULUI. Eu sunt convins că orice angajat are rezultate mult mai bune atunci când reușește să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. Angajatorii pot și trebuie să sprijine acest aspect. Sunt multe moduri în care poți oferi acest echilibru, pornind de la măsuri simple, cum ar fi să te asiguri că toți angajații folosesc timpul alocat pentru concedii până la a apela la tehnologie pentru a facilita procese și a dezvolta un mediu de lucru cât mai flexibil. Implicarea familiilor în procesul de recunoaștere a meritelor unui angajat sau în schema de recompensare, organizarea unor evenimente pentru familii sau accesul la o gamă largă de servicii de suport medical, spiritual sau emoțional sunt lucruri care fac diferența.

 

ECHILIBRU. Pentru mine este mai ușor deoarece locuiesc în București, iar familia este în Oxford, Anglia. Diferența de fus orar și tehnologia îmi permit să aloc timp pentru familie seara. Când merg în Marea Britanie știu că las în România o echipă foarte bună care îmi permite să mă concentrez pe nevoile familiei mele.

 

CĂRȚI PE LISTA SCURTĂ. Hug your Haters de Jay Baer

The Midnight Line de Lee Child, parte din seria de romane Jack Reacher

 

CĂRȚI ESENȚIALE.

If Disney ran your Hospital de Fred Lee

Why should anyone work here? de Rob Goffee

Will it make the Boat go Faster? de Ben Hunt-Davis

Coherence de Dr Alan Watkins

The new One Minute Manager de Ken Blanchard și Spencer Johnson

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii