Cautare
, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

Lifestyle |
|

Winestone Victoriei 37, noul hotspot pe Calea Victoriei

Winestone Victoriei 37, restaurant și wineshop, și-a deschis porțile pe Calea Victoriei și vine să încânte locuitorii capitalei cu vinuri de excepție, un decor urban-sofisticat și un meniu agreabil și accesibil.
Winestone Victoriei 37_grand opening

Meniul Winestone Victoriei 37 se bazează pe ingrediente autentice, cu influențe de sezon – fie că e vorba despre salate ușoare, de platouri asortate de mezeluri și brânzeturi internaționale, de selecția de antreuri și supe românești și regionale, sau de preparate mai complexe, de inspirație franceză și regională.

Winestone Victoriei 37_wineshopVinurile pot fi degustate la pahar sau cumparate din magazinul de vinuri, de unde clienții pot cumpăra și  pâinea Winestone, uleiul de măsline organic și o mică selecție de delicatese românești tradiționale, produse la Saschiz.

 

 

Ca design, restaurantul propune o succesiune de spații expuse și de colțișoare intime, în care lemnul masiv și piatra naturală contribuie la atmosfera dinamică și vibrantă a restaurantului.

Winestone Victoriei 37Cu un aer plăcut cosmopolit, restaurantul reunește atât oaspeți ai hotelului, cât și clienți locali, datorită accesului facil din Calea Victoriei.

Clienții restaurantului dispun și de parcare gratuită, în parcarea subterană a hotelului Novotel.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii