Cautare
, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

Orologerie de lux |
|

Watchshop.ro este singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților

Cu o investiție inițială de aproximativ 50.000 de euro, WatchShop a ajuns la o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro după șapte ani de activitate, devenind singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților.
Catalin Florea

În primele cinci luni ale anului 2016, WatchShop a atins o cifră de afaceri de peste 550.000 de euro, în creștere cu aproximativ 20% față de perioada similară a anului trecut, și a vândut 10.000 de ceasuri, cu 27% mai multe față de ianuarie–mai 2015.

„Dezvoltarea business-ului, cu precădere în ultimii ani, ne-a determinat să ne uităm cu atenție la toate rezultatele noastre și să analizăm cum vrem să mergem mai departe. Așa ne-am dat seama că peste 70% dintre cumpărătorii de ceasuri din magazinul nostru sunt bărbații. Bărbații își doresc produse originale, vor să fie informați și se bazează pe consilierea și cunoștințele experților noștri. Noi ofeream deja toate aceste lucruri, doar era nevoie să le spunem mai clar. De aceea, acum suntem singurul magazin online cu ceasuri și accesorii dedicat bărbaților”, a declarat Cătălin Florea, CEO WatchShop.

Galactic 29 este noul model feminin de la Breitling

Conform datelor WatchShop, atunci când este vorba de achiziționarea unui ceas, bărbații analizează funcțiile produsului, calitatea materialelor, numele brandului, rezistența în timp, dar și contextul în care pot utiliza produsul.

Printre cele mai vândute branduri online în primele cinci luni ale anului 2016 au fost Accurist, Atlantic, Casio, Citizen, Festina, Fossil, Orient, Seiko, Sekonda, Suunto, Swatch, Timex, Tissot și Zeppelin.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii