Cautare
, Staff

Editor-in-Chief Forbes România

Opinii |
|

Vremea topurilor

Sunt aproape zece ani de la apariția primului miliardar român în topul Forbes.
Ionut Bonoiu

 Dacă în 2007, Ion Țiriac își făcea debutul pe lista Forbes a celor cu averi de zece cifre, alături de Bill Gates sau Warren Buffett, topul internațional al Forbes din acest an, publicat în luna martie, îl avea din nou în capul listei pe cel mai cunoscut om de afaceri român în străinătate. Pentru a vedea locul pe care Țiriac îl ocupă în ediția Forbes 500 din acest an, editată de Forbes România, mai trebuie să așteptați puțin, căci, la finalul lunii noiembrie, urmează să apară pe piață acest produs editorial. 

Până atunci, vă invit să descoperiți o nouă ediție a unuia dintre cele mai mediatizate topuri ale Forbes România, 100 Cool Brands, alături de câteva dintre tendințele care vor marca anul viitor în materie de „coolness”, așa cum le-au văzut partenerele noastre tradiționale în realizarea acestui proiect, Cristina Pop și Liliana Misăilă, cele două fondatoare ale agenției cult searching & trend watching Antz. 

În plus, cu ocazia centenarului Forbes, lansăm „Forbes Romania 100 Greatest Living Business Minds”, un proiect special structurat sub forma unei liste. Un proiect mai degrabă subiectiv, nu un top obiectiv, realizat prin aplicarea unor algoritmi specifici, așa cum v-am obișnuit. La o sută de ani de la apariția Forbes și la mai mult de un sfert de secol de la căderea comunismului în România este important să luăm o pauză de la urgențele cotidiene și de la KPI-urile din business plan și să îi apreciem pe cei care au avut curajul să fie deschizători de drumuri. Mai important, însă, este că veți regăsi în paginile următoare oameni care indiferent că au construit de la zero sau au dezvoltat cu succes afaceri importante, au făcut-o întotdeauna pe baza unor principii corecte.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii