Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Virginia Oțel – Locul 47 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

În luna noiembrie a anului 2011, Virginia Oțel devenea director general adjunct al Garanti Leasing, iar la începutul anului 2012 a fost numită în funcția de Communication Leader al Grupului Financiar Garanti România.
Virginia Otel Garanti Bank

Astfel, Virginia Oțel conduce de peste șapte ani activitățile de comunicare pentru grupul Garanti în România.

Are o experiență de 24 de ani în domeniul financiar din România, dintre care zece ani în calitate de director de resurse umane (întâi la Unicredit, apoi la Garanti Bank). Până în 2001, a lucrat pe piața de capital (1998-2001, Director General și membru al Consiliului de Administrație al Demir Securities România, servicii de investiții financiare pe piața de capital) și în investment (1995-1998, Business Development Manager pentru Fondul Româno-American de Investiții).

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Absolventă a Facultății de Cibernetică (Academia de Studii Economice din București), a lucrat ca programator analist, până în 1990, iar, ulterior, și-a completat studiile cu două masterate în management și administrație (SNSPA, Universitatea din Liverpool) și un MBA (ASEBUSS), în anii `90. În plus, în toamna anului 1994, a fost lector invitat la Hamline University (St. Paul, Minnesota, SUA). De asemenea, în aprilie 2016 a devenit președintele Professional Women‘s Network România, una dintre cele mai importante voci în promovarea și sprijinirea drepturilor femeilor.

„Meritocrația este principiul fundamental care trebuie pus în valoare, indiferent de domeniul de activitate. O valoare importantă este aceea de a munci în compania în care ești angajat ca și cum ar fi afacerea ta.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii