Cautare
, Contributor

Tech |
|

Valentin Tomșa, SAP: La fel ca indivizii, și companiile trebuie să învețe continuu și să se adapteze la schimbările din piață

Inovația are un rol extrem de important în evoluția industriilor și a fiecărei companii în parte. Citiți în continuare cum văd cei mai importanți antreprenori și directori de companii prezente în România acest rol al inovației și cum se implică ei în implementarea procesului de inovație.
Valentin Tomsa, director general SAP Romania (2)

Valentin Tomșa, director general SAP România

1. SPRIJIN PENTRU INOVAȚIE

Inovația este un concept ce diferă de la o companie la alta, de aceea încerc să mă implic în susținerea companiilor locale în identificarea soluțiilor potrivite nevoilor lor specifice. Este vorba despre o combinație între know-how-ul de business și cel de IT, prin care să ajut clienții să găsească exact nișele care, prin tehnologizare, să le asigure un avantaj competitiv.

VEZI AICI RĂSPUNSURILE CELOR MAI IMPORTANȚI ANTREPRENORI ȘI DIRECTORI DE COMPANII DIN ROMÂNIA

2. NEVOIA DE INOVAȚIE

La fel ca indivizii, și companiile trebuie să învețe continuu și să se adapteze la schimbările din piață, altfel nu vor putea supraviețui. Inovația este importantă tocmai pentru că susține această dezvoltare permanentă și oferă companiilor noi modalități de a-și desfășura afacerile. În cazul SAP, inovația constă în simplificare, iar acest lucru este valabil atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

3. ROLUL EȘECULUI

Eșecul este un pas pe drumul spre succes. Fiecare eșec te ajută să înveți în procesul de inovare, iar fiecare încercare te aduce mai aproape de reușită. Soluțiile SAP sunt testate și dovedite, astfel încât clienții noștri să nu mai fie nevoiți să își facă griji în legătură cu succesul tehnologiilor utilizate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii