Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank: „Vom continua să ne diversificăm produsele și serviciile și să le facem accesibile clienților”

Le-am solicitat oamenilor de afaceri să privească spre viitor, prin prisma lecțiilor pe care le-au învățat în 2016.
Ufuk_Tandogan_Garanti_Bank

Evoluția companiei în 2016

Pentru Garanti Bank, 2016 a însemnat a fi în linie cu strategia băncii pe termen lung, de a menține un portofoliu sănătos și echilibrat pe toate liniile de business (Retail, SME, Corporate). În același timp, am pus accent, așa cum o facem de fiecare dată, pe a ne alina produsele și serviciile la nevoile clienților noștri. Astfel, anul acesta am lansat aplicația noastră de mobile banking, Mobile Me, disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, pentru a oferi mai multă eficiență și accesibilitate clienților la serviciile noastre, într-o lume digitală în continuă dezvoltare.

Strategia companiei pentru 2017

Garanti Bank își propune mereu să crească, pe toate segmentele de business, având, în același timp, în vedere să păstreze un portofoliu sănătos și servicii de înaltă calitate. Așadar, vom continua să ne diversificăm produsele și serviciile și să le facem accesibile clienților noștri, atât prin canalele noastre fizice, cât și prin cele digitale.

Evoluția domeniului în 2016

Anul acesta, creditarea a evoluat pozitiv. Numărul creditelor noi a început să crească, iar acest lucru indică faptul că oamenii au început să aibă din nou încredere în a accesa produse de creditare, ceea ce reprezintă un semn pozitiv pentru evoluția economică viitoare.

Totuși, au existat câteva evenimente care au generat o serie de discuții cu privire la impactul pe care l-ar putea avea, precum legea dării în plată și legea conversiei creditelor în franci elvețieni, care sunt în acest moment revizuite.

Lucruri bune în România, în 2016

Unul dintre cele mai importante aspecte ale lui 2016 este acela că România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. PIB-ul a crescut în primele nouă luni ale anului cu 4,9%, fiind puternic impulsionat de consum. Și, chiar dacă anul viitor rata de creștere ar putea încetini, se așteaptă ca România să mențină un ritm de dezvoltare bun și în 2017.

Ce au mai spus alți oameni de afaceri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii