Cautare
, Contributor

Forbes.com

Forbes Kids |
|

Trei simboluri pentru o viață

PP05-PIEDE
Bijuterie, corp și minte: de la interacțiunea celor trei pornesc colecțiile Facco Gioielli, sărbătorind momentele unice din viață, atât de memorabile încât au nevoie de simboluri personalizate ale întâmplării lor. 

Creative și rafinate, bijuteriile din aur 750 de la Facco Gioielli sunt gândite pentru cele mai importante momente și persoane din viețile noastre.

BIJUTERII PENTRU MAMA

Numele copilului este cel mai dulce sunet pentru o mamă, iar o bijuterie care să-i amintească în orice moment de bucuria acestui statut este un accesoriu prețios. Simbolul dragostei pe care o mamă o poartă copilului său, dar și legătura specială dintre mamă și copil devin accesorii de care o mamă nu se poate despărți. Elegante, rafinate și jucăușe, pandantivele sunt create pentru a-i aminti purtătoarei de cele mai frumoase momente din existența de mamă.

LEGĂMINTE PENTRU TOTDEAUNA

PB09-MBijuterii create pentru a celebra bucuria de a fi mamă, gândite de maeștrii bijutieri italieni pentru a fi elegante, moderne, dar și feminine și extrem de speciale. Scopul unui astfel de colier este să te facă să zâmbești, să-ți însenineze sufletul și, printr-un gând la comoara ta cea mai de preț, să-ți facă ziua instantaneu mult mai frumoasă.

INIȚIALE PENTRU MICUȚELE DOMNIȘOARE

Fetițele se nasc cu instinctul cochetăriei și al eleganței și ține doar de abilitățile noastre să îi cultivăm mai departe această bucurie a lucrurilor rafinate. Orice mamă știe că fetița ei va deveni într-o zi o frumoasă domnișoară elegantă, așa că – pe lângă grija și atenția ei nemijlocită – îi poate oferi o bijuterie pe care s-o poarte mereu și pe care, cine știe, s-o lase mai departe copiilor ei. Aceste simpatice și extrem de fine bijuterii duc povestea copilăriei mai departe, din generație în generație, pentru că poveștile cele mai frumoase se înscriu în litere de aur în amintirile noastre.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii