Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

|
|

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România, ediția 2015: Locul 26 – Alexandra Mociulschi (Nestlé)

Nestlé România, compania care deține printre altele brandurile Nespresso, Nescafé, Maggi și Joe, a avut un consum de publicitate pe TV care a plasat-o pe locul 19 în topul celor mai mari consumator de publicitate TV.  
26.Alexandra_Mociulschi_Nespresso

CARIERA PROFESIONALĂ (2014 – 2015)

AFLĂ CUM A FOST REALIZAT TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMÂNIA

Alexandra Mociulschi: A fost un an deosebit de frumos, de viu şi plin de satisfacţii – genul de an pe care ţi-e drag să-l povesteşti, şi care marchează un „milestone” pe harta evoluţiei ca om şi ca profesionist de marketing. În 2014, m-am alăturat unei echipe excepţionale, alături de care am lucrat cu pasiune să lansăm brandul internaţional de cafea de lux Nespresso şi în România, la aceleaşi standarde de excelenţă care l-au consacrat peste tot în lume. Începand cu ianuarie 2015, distribuim oficial produsele Nespresso Business Solutions destinate companiilor şi segmentului HoReCa de lux; în iunie am lansat magazinul online cu produse Nespresso pentru acasă www.nespresso.com și de curând, la mijlocul lunii august, am deschis şi primul Nespresso Boutique din Bucureşti, pe Calea Dorobanţilor.

VEZI TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMÂNIA – EDIȚIA 2015

LECȚIILE CRIZEI

Alexandra Mociulschi: Anii de criză mi-au reconfirmat valorile în care m-am format ca om, în primul rând. Cei 5P – „Proper planning prevents poor performance” – s-au dovedit un foarte bun instrument de gestionare a resurselor: idei, bugete, timp, energie, iar dorinţa de a face o bucurie din fiecare zi de muncă un motor pentru dezvoltarea de relaţii interumane bazate pe empatie şi respect. Indiferent de ceea ce faci, există un mod corect de a aborda și de a executa sarcina respectivă. Planificarea grijulie, detaliată, este un ingredient vital pentru succesul oricărui proiect, oferind claritate şi control. De asemenea, cred cu tărie în conceperea meticuloasă a unui plan B, astfel încât să fii gata să ataci problemele atunci când apar; de stabilirea unui plan de rezervă depinde posibilitatea de a preveni întârzierile sau greşelile costisitoare. Nu în ultimul rând, am observat că ne petrecem mult timp şi investim multă energie pentru a repara lucrurile atunci când merg rău; cum ar fi să ne asigurăm că investim tot atât de mult timp şi atenţie în a ne bucura de viaţă, atunci când lucrurile merg bine?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii